Διώροφη Σουίτα

Στην καρδιά του δάσους του Ταξιάρχη και σε μια προνομιακή τοποθεσία που έχει θέα τόσο προς το πράσινο όσο και προς τη θάλασσα της Χαλκιδικής, βρίσκεται το συγκρότημα παραδοσιακών ξενώνων "Τζίμης". Η διώροφη σουίτα έχει ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά, μορφολογικά και τεχνικά στοιχεία στις όψεις και στην εσωτερική τυπολογία της.
Το πετρόκτιστο κτίριο έχει κατασκευαστεί με παραδοσιακές τεχνικές αναστύλωσης και τοπικά υλικά, χωρίς επεμβάσεις που να αλλοιώνουν την αρχιτεκτονική και πολιτιστική τους  φυσιογνωμία. Με θέα το Άγιο Όρος ,τη θάλασσα και την πλούσια βλάστηση του τόπου, λειτουργεί όλο το χρόνο, παρέχοντας στον επισκέπτη την ευκαιρία για  αποδράσεις ηρεμίας και χαλάρωσης με φόντο περασμένες εποχές.
Η διώροφη σουίτα είναι ένα πλήρες διαμέρισμα, πλήρως εξοπλισμένο, με ψυγείο, κεντρική θέρμανση, σαλόνι με τζάκι, τηλεόραση, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης στο Internet. Έχει το δικό της μπάνιο με μπανιέρα υδρομασάζ. Εσωτερικά οι χώροι είναι ζεστοί και φιλόξενοι. Στο μπαλκόνι έχει καρέκλες και τραπεζάκι για να χαλαρώνετε τις απογευματινές ώρες.
Κατόπιν ζήτησης προσφέρεται πλούσιο πρωινό με κάθε είδους καφέ, σοκολάτες, φυσικούς χυμούς. καθώς και πλούσιο γεύμα με κρασιά, πλούσιες σαλάτες ή φαγητό, παραδοσιακά μαγειρεμένο στην διπλανή ταβέρνα ιδιοκτησίας "Τζίμη".
Οι ορεινές διακοπές στην περιοχή μας προσφέρουν πλήθος δραστηριοτήτων, συγχρόνως με την ποιότητα της ηρεμίας, και της χαλάρωσης.

You are here

 

Copyright © 2011-16 Ξενώνας Τζίμης.
Υλοποιήθηκε από την Task.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ταξιάρχης Χολομώντα
63100 Χαλκιδική
Τηλ: 23710 94220
email: jimmystaxiarxis@gmail.com