Δωμάτιο με Κουζίνα

Πρόκειται για ένα συγκρότημα δύο κτιρίων με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά, μορφολογικά και τεχνικά στοιχεία στις όψεις και στην εσωτερική τυπολογία τους. Η προνομιακή τους θέση και η απαράμιλη φυσική ομορφία του τοπίου, συνθέτουν μια μοναδική εικόνα παρέχοντας στον επισκέπτη την ευκαιρία για  αποδράσεις ηρεμίας και χαλάρωσης με φόντο περασμένες εποχές.
Τα κτίρια είναι επενδυμένα με πέτρα εξωτερικά ενώ εσωτερικά διατηρούν ένα ρουστίκ ύφος. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκαν τοπικά υλικά από τα γύρω βουνά και χωρίς επεμβάσεις που ν' αλλοιώνουν τον αρχικό χαρακτήρα τους, διατηρώντας ζωντανές τις μνήμες και το άρωμα της περιοχής. Τα δωμάτια έχουν μοναδική θέα το δάσος του Ταξιάρχη καθώς και την πλούσια βλάστηση του τόπου γεμάτη από ιτιές, οξιές, καστανιές, πεύκα λεύκες, κυπαρίσσια και οπωροφόρα δέντρα. Οι ξενώνες λειτουργούν όλο το χρόνο και προσφέρουν στον επισκέπτη όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Τα διαμερίσματα είναι δίκλινα και τετράκλινα, πλήρως εξοπλισμένα, με ψυγείο, κουζινάκι, κεντρική θέρμανση, σαλονάκι ή τζάκι, τηλεόραση, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης στο Internet. Όλα τα δωμάτια έχουν το δικό τους μπάνιο. Εσωτερικά οι χώροι είναι ζεστοί και φιλόξενοι.

Κατόπιν συνεννόησης προσφέρεται πλούσιο πρωινό με κάθε είδους καφέ, σοκολάτες, φυσικούς χυμούς. Κατόπιν παραγγελίας σερβίρονται, κρασιά, πλούσιες σαλάτες ή φαγητό, παραδοσιακά μαγειρεμένα στη γειτονική ταβέρνα του Τζίμη.
Οι ορεινές διακοπές στην περιοχή μας προσφέρουν πλήθος δραστηριοτήτων, συγχρόνως με την ποιότητα της ηρεμίας, και της χαλάρωσης.

You are here

 

Copyright © 2011-16 Ξενώνας Τζίμης.
Υλοποιήθηκε από την Task.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ταξιάρχης Χολομώντα
63100 Χαλκιδική
Τηλ: 23710 94220
email: jimmystaxiarxis@gmail.com